Bună ziua,
În anul 2011, am avut un proces la Tribunalul Sibiu, secția penală, ca parte civilă într-un Dosar de urmărire penală pe rolul DIICOT.
Deoarece eu am fost despăgubită integral, mi-am retras cererea de constituire ca parte civilă, cerere ce am depus-o în Dosarul aflat pe rolul DIICOT - Sibiu.În anul 2013 DIICOT, a făcut apel la Tribunalul Alba Iulia, și am fost chemată în instanță în calitate de ,, intimat parte civilă,,
La data 01.10.2013 am depus la tribunalul Alba Iulia , o cerere prin care nu mă mai constitui parte civilă, în dosarul sus menționat.
În data 10.10.2013 a fost emisă o nouă citație. eu nu mai vreau să mă prezint la ceste termene și nu doresc să mai primesc citații.
Ce trebuie să fac în această situație?
In situatia in care instanta apreciaza util si necesar audierea dvs,se impune sa prezentati respect si buna credinta fata de aceasta si sa va prezentati la termenul comunicat in citatie. Daca exista un motiv intemeiat care poate si probat cu documente,eventual puteti redacta inscris catre presedintele de instanta ,ocazie cu care sa precizati imposibilitatea prezentarii la termenul de judecata
Nu este necesar sa va prezentati.
Doar in caz de audiere va poate aduce cu mandat de aducere.
Aveti dreptul de a angaja avocat ca sa aflati despre ce este vorba in mod exact.
Titlul executoriu
michi
am fost constituiti parte civila intr-un dosar penal. fondul s-a judecat la Tribunalul Sibiu. Apelul la Alba Iulia. Inculpatii sunt in prezent obligati la ... (vezi toată discuția)