avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract servicii contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract servicii contabilitate

Am niste intrebari referitoare la incheierea unui contract de contabilitate:
1. Contractul de prestari servicii poate fi cu titlu gratuit?
2. Persoana fizica cu care se incheie contractul treb sa fie expert contabil sau e suficient sa fie economist? Ce lege si articole prevad acest lucru?
3. Exista vreo problema daca persoana fizica care tine contabilitatea este ruda de gradul 1 cu administratorul firmei (mama-fiu)?
4. Administratorul societatii poate tine contabilitatea firmei?

Alte discuții în legătură

Contabil obligatoriu cu iulie 2008? Tataie Tataie Am inteles de la contabila mea ca este obligatoriu pt orice firma sa aiba in grila de salariati un contabil. Exista vreo lege pe cale de promulgare care sa ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii Iuliana Preda Iuliana Preda In cazul unei persoane de profesie economist s-ar putea incheia un contract de prestari servicii cu o persoana juridica, care sa fie inscris la Administratia ... (vezi toată discuția)
Daca am o firma de consultanta nefiind membru ceccar pot tine contab lylyan lylyan Buna ziua Sunt angajata ca si economist. Nu sunt membru ceccar. Firma la care sunt angajata are ob sec de activitate evid contabila si al ob. ... (vezi toată discuția)