avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare functie in CIM. In cat timp transmit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare functie in CIM. In cat timp transmit corectia/modificarea?

Am transmis REVISAL pe 09.10,contractul incepand cu 10.10.Vreau sa schimb functia(nu am diploma care atesta calificarea).
1.Pot face AA cu 10.10 si sa-l transmit azi?
2.Ce operatie fac,corectie sau modificare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 17 Octombrie 2013
1. Puteti incheia un act aditional cu data de 10.10.2013 prin care se modifica functia.
Actul aditional se transmite in REVISAL in termen de 19 zile lucratoare de la data de cand intervine modificarea. Adica, de la data de 10.10.2013.

2. In acest caz, se face modificare.

De asemenea, puteti face o corectie la c.i.m. cu privire la functie - se presupune ca actul a fost incheiat corect , dar in REVISAL s-a trecut gresit functia.
"De asemenea, puteti face o corectie la c.i.m. cu privire la functie - se presupune ca actul a fost incheiat corect , dar in REVISAL s-a trecut gresit functia".
Adica relistez contractul cu functia corecta si nu mai fac AA?Corectia tot in 19 zile se transmite?

Intr-adevar, relistati c.i.m. cu funcai corecta.

Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim determinat in cim nedeterminat ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, Salariatul x are contract pe perioada determinata pana la data de 05.01.2017 . La data de 27.09.2016 am dori sa il facem in nedeterminat . ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata in revisal isobelbella isobelbella buna ziua, am facut si transmis in acelasi timp o modificare eronata de salariu in revisal ( in urma incheierii unui act aditional) trecand gresit anul: in loc ... (vezi toată discuția)
Salariu gresit ramoilis ramoilis Buna ziua, am constatat ca unui angajat i s-a dat un salariu mai mare decat cel normal. Acest salariu a fost transmis si prin Revisal. Exista posibilitatea de ... (vezi toată discuția)