avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine... Sunt insarcinata in 3 luni si trebuie sa nasc in aprilie 2014, urmez cursurile postlicealei sanitare, cursuri care se desfasoara in zilele de vineri, sambata si duminica.
Intrebarea mea este daca am dreptul la aceea indemnizatie pentru cresterea copilului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:18, 17 Octombrie 2013
1. Beneficiati de indemnizatie concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna ansterii) aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, eleva la zi la o forma de invatamant agreata de Ministerul Educatiei, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. In cazul dvs. cele 12 luni eligibile sunt mai 2013 - aprilie 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalina86 catalina86 Buna ziua! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna martie 2014. Pe 12 septembrie imi expira contractul la locul actual de munca, unde am implinite 11 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil annk07 annk07 Buna ziua, In momentul de fata sunt insarcinata in 6 luni, urmand ca prin octombrie, inceputul lunii noiembrie sa nasc. Vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)