Buna ziua! Am o rugaminte...vreau sa construiesc un cos de fum pt un intreg tronson de apartamente, iar cei de la primarie mi-au cerut acordul scris al proprietarilor.V-as ruga sa ma ajutati si pe mine va rog cu un model
Subsemnatii : 1.nume prenume, domiciliat in......identificat prin...2....,3....4...etc. , in calitate de proprietar al apartamantului situat in.....suntem de acord ca x sa sonstruiasca un cos de fum pentru......
La aceasta adresa poate subsrcie si asociatia de proprietari
Apelati la un notar ca sa nu existe ulterior vre-o problema.
Ori formulati un inscris denumit ACORD al proprietarilor cu privire la construirea unui cos de fum, de catre locatarul/proprietar.........., incheiat azi......., care ar trebui generic sa cuprinda:
"Partile semnatare ale acestui acord declara ca sunt de acord ca proprietarul....sa construiasca ........pe cheltuiala sa/a noastra.........., responsabilitatea cu privire la modul in care este construit revenindu-i in intregime.
Noi partile, cunoastem ca acest acord a fost solicitat de catre Primaria............
Noi partile acestui acord declaram ca am citit prezentul inscris, suntem de acord cu continutul acestuia, si semnam.........
Se face un tabel cu numele prenumele, datele din Ci , CNP al fiecarui "proprietar" iar in partea dreapta se lasa loc pentru semnatura.
Prezentul acord s-a incheiat in..........exemplare, cate un exemplar pentru fiecare parte si un exemplar pentru a fi depus la Primarie."
Cam in mare acestea sunt elementele esentiale ce ar trebui cuprinse in acord.
Sper ca n-am omis ceva esential, oricum dvs. il puteti adapta la ce aveti nevoie sau modifica dupa caz.B-)