avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Desfasurator stagiu de cotizare pentru somaj angajati ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Desfasurator stagiu de cotizare pentru somaj angajati 4 h

Buna ziua, am 4 angajati pe care i-am concediat cf art.65(1) cu drept de somaj,unul dintre ei de ex este angajat din 01.07.2009 cu 4 h.Incetarea a fost facuta cu data de 14.10.2013, a venit cu desfasuratorul de la ajofm pe luni care este asa:luna oct 2011-luna august 2013(deoarece inca nu este depusa de contabila D112 si contrib pe luna sept) astfel ca reiasa ca acesta a realizat stagiu de cotizare de numai 11 luni si 9 zile.Intrebarea mea este daca includem si luna sept 2013 acesta nu ia nici asa somaj?Trebuie si pe luna oct(pana in 14.10.2013)...dar actele se depun pana in 25 ale lunii pe luna din urma la finante.Sau exista un artificiu de facut in situatia asta?Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:37, 21 Octombrie 2013
1. Fiind zi nelucratoare nu vad de ce Agentia de Somaj o ia drept zi de lucru.

2. Faceti o sesizare la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu 4h/zi, respectiv 2h/zi - pot beneficia de somaj? omerica omerica Buna ziua!Din iulie 2007 si pana in aprilie2010 am lucrat cu timp partial de 4h/zi salariul fiind de 600ron deoarece am studii superioare si s-a considerat ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj pentru cim timp partial 4 ore dadys dadys Buna ziua, Sunt administrator si angajat, cu 4 ore, din 01.02.2012 la un srl . Datorita situatiei economice am inchis un punct de lucru cu activitate comert ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru persoane trecute de 50 de ani allyalina allyalina buna seara.Mama mea a fost inginer agronom timp de 10 ani pe vremea lui Ceausescu apoi a lucrat 3 ani in invatamant pana in 2000.Din 2000 pana in 2006 nu a ... (vezi toată discuția)