avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii durata nedeterminata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii durata nedeterminata

Buna ziua,
Se poate incheia un contract de prestari servicii pe perioada nedeterminata intre o institutie publica si un srl ? Eu personal nu am auzit de asa ceva, si de aceea va intreb. Este vorba de servicii de curatenie...
As avea nevoie de un raspuns argumentat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 18:12, 10 Februarie 2014
Se poate incheia un astfel de contract , in masura in care exista vointa partilor. Nu inteleg la ce fel de raspuns argumentat va asteptati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de munca 2h farcaselmircea farcaselmircea Buna ziua , urmeaza sa imi deschid o firma de curatenie imobiliara si as dori sa stiu care este salariu minim pe care il pot oferi la un contract de 2h , si ... (vezi toată discuția)
Act aditional kukycriss kukycriss Buna ziua. Un raspuns daca se poate, rog ajutor...si acum urmeaza intrebarea: se poate face, in momentul de fata, un act aditional la un contract de servicii ... (vezi toată discuția)
Etape premergatoare incheierii unui contract de prestari servicii cu o persoana fizica ? cristiannegru cristiannegru - directorul doreste sa incheie un Contract civil de prestari servicii cu o persoana fizica pentru lucrari de curatenie si intretinere curte si cladire, ... (vezi toată discuția)