avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare

unde se plateste taxa judiciara de timbru,la primaria de care apartii s-au la primaria in raza careia se afla prestatorul de servici
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
ciucagigi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 15:08, 27 Martie 2009
Nu. Daca mergeti sa cumparati paine, dupa ce primit painea cereti banii inapoi vanzatoarei? Doar daca ati fi castigat procesul aveati dreptul sa solicitati cheltuieli de executare, inclusiv taxa de timbru, de la parat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj civil intrebare? roxanaman roxanaman Buna ziua. In urma unui proces de partaj civil pe care l-am castigat, pot vinde un imobil obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ca sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata nadia666 nadia666 buna ziua am avut un proces civil pe care l-am castigat la fel si apelul , urmand ca parata sa imi plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 35 ... (vezi toată discuția)
Mostenire partaj cearta intre frati G3 G3 Acum cativa ani bunica mea a murit, iar tatal si unchiul meu nu se inteleg cu sora lor sa imparta casa batraneasca. In legatura cu matusa mea mai exista cateva ... (vezi toată discuția)