avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cine castiga licitatia in cazul in care sumele oferite ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cine castiga licitatia in cazul in care sumele oferite sunt egale?

in cazul unei licitatii publice cu strigare, cine castiga licitatia daca 2 persoanle care liciteaza aceasi suma si nimeni nu ofera mai mult?sau nu este posibil asa ceva?ambele persoane depunand garantia de 10% si nefiind creditori.

Alte discuții în legătură

Mai multe nelamuriri cu achizitionarea de bunuri prin licitatie inchiriez2012 inchiriez2012 Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu achizitia de bunuri imobile si mobile la o licitatie si poate cineva poate sa imi explice putin mai bine in ... (vezi toată discuția)
Participare la licitatie executare silita Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Am calitatea de creditor, daca solicit a se vinde la licitatie prin executere silita un imobil, pot participa la licitatie ?\\ Daca cei care ... (vezi toată discuția)
Vanzare la licitatie. buna ziua sunt parte intr-un proces de partaj judiciar (1/2 cu ... stoicanu68 stoicanu68 Buna ziua Sunt parte intr-un proces de partaj judiciar (1/2 cu 1/2) cu o alta persoana pentru o suprafata de teren de 222 mp. ce a fost evaluata la 200 ... (vezi toată discuția)