avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie apartament

Buna ziua;Am luat un credit si am pus gaj apartamentul, deoarece nu am mai putut plati ratele apartamentul a fost scos la licitatie. Care este modul de licitare si de cate ori se liciteaza?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:21, 7 Mai 2015
executorul judecatoresc urmeaza sa desfasoare acte si actiuni in vedere licitarii publice pana cand exista ofertanti si pana ce bunul imobil se va adjudeca aceluia care ofera pretul cel mai mare la a treia strigare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu roxana_dandica roxana_dandica Buna ziua, As dori cateva informatii in legatura cu o casa in litigiu.... voi explica pe scurt cele intamplate ... O persoana fizica a imprumutat alta ... (vezi toată discuția)
Licitatie crismiti crismiti Am niste nelamuriri privind licitatiile. Va expun situatiile cu care m-am intalnit: 1) Executorul mi-a spus ca banca care a cerut executarea nu accepta mai ... (vezi toată discuția)
Participare la licitatie executare silita Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Am calitatea de creditor, daca solicit a se vinde la licitatie prin executere silita un imobil, pot participa la licitatie ?\\ Daca cei care ... (vezi toată discuția)