avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Factura Enel
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Factura Enel

Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema: S-a emis un preaviz de plata pentru o factura Enel, care in data de 16.10.2013 a fost achitat, facand si confirmarea de plata in aceeasi zi prin fax. In data de 21.10.2013 au venit cu ordin de intrerupere a energiei electrice pe motiv ca nu a fost platita factura pentru care s-a emis preavizul. In consecinta, am ramas cu factura platita, curentul intrerupt, garantie platita, si alte taxe. As vrea sa stiu daca exista vreo forma legala si vreo solutie de a recupera acesti bani, care dupa parerea mea reprezinta un abuz, plus timpul meu pierdut degeaba. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Unde se gaseste protocolul sau contractul de colaborate dintre enel si kruck ??? MarianLupescu MarianLupescu Buna ziua. Ca toti abonatii ENEL, detin un contract de furnizare, in care exista obligatii de ambele parti. NICAIAERI in contractul dintre mine si ENEL NU se ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila si plata unor facturi "umflate" la enel gabi_marius00 gabi_marius00 Buna ziua, Am o problema care probabil s-au mai confruntat si alti oameni in relatiile cu furnizorul de energie ENEL. Am construit o casa in loc. Bolintin ... (vezi toată discuția)
Urgent : probleme cu enel in legatura cu termenul de preaviz si altele, urmeaza sistarea furnizarii de energie electrica ernut ernut Salutare, as vrea sa stiu si eu care este termenul legal de preaviz pentru sistare a furnizarii energiei electrice, daca acest termen incepe sa curga de al ... (vezi toată discuția)