avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Detalii despre infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Detalii despre infiintare PFA

Vreau sa devin persoana fizica autorizata (lucrez ca freelancer de mult timp) insa nu stiu daca diplomele mele sunt compatibile cu ceea ce vreau sa fac. Am o diploma de BAC (am absolvit un liceu economic - profil: tehnician in administratie, una din materiile la care am sustinut bacalaureatul este marketing&mediul concurential al afacerilor) si o calificare profesionala de tehnician in administratie.

Ce vreau eu sa fac: sa ofer servicii de promovare online prin intermediul unui website. Adica eu angajez pe cineva sa imi faca site si prin intermediul acestui site voi promova serviciile partenerilor (domenii diferite). Cu partenerii ar urma sa inchei un contract iar pe site nu va exista posibilitatea de a se face plati. Practic, este vorba despre promovare online. In ce cod CAEN m-as incadra? Eu m-am uitat pe lista si am cautat insa nu am gasit ceva apropiat ca idee. Pot face un PFA cu diploma pe care o detin?

Va multumesc pentru timpul acordat

Alte discuții în legătură

Beneficiez de ajutor de somaj daca nu iau bacalaureatul? andudj andudj Buna ziua , vreau si eu sa stiu daca in urma absolvirii a 12 clase la sfarsitu anului scolar voi primi o diploma prin care se atesta ca am terminat 12 clase , ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)