avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident auto - pieton
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident auto - pieton

acum circa 3 ani, mama mea a lovit cu masina la 12.5 m dupa trecerea de pietoni, o persoana de etnie rroma(in varsta de 72 ani), a mers cu ea la spital, nu am reusit sa aflam cum o cheama sau unde locuieste si acum dupa 3 ani ne trezim cu telefon de la un agent ca respectiva a facut o plangere si ca ar fi bine sa se inteleaga amiabil dupa cum "arata dosarul" ce sfat aveti? care e perioada in care poti depune plangere?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:45, 22 Octombrie 2013
Plangerea de depune in termen de 2 luni de la data cunoasterii autorului. Interesati-va de stadiul dosarului, de preferat cu ajutorul unui avocat. Nu ati fost contactati de politie sau procuror pana in prezent?
nu am fost contactati pana acum, maine mergem la sectie sa vedem care este treaba cu dosarul
Nu a fost suspendat permisul dupa accident? Este ciudat ca timp de 3 ani nu s-a intreprins nicio actiune din partea politiei sau procurorului si sa nu fi fost chemata pentru declaratii sau cercetari.
nimic, nici un gest, intamplarea a avut loc intr-o marti si mama mers cu ea la spital, nu a vrut sa spuna cum o cheama nici unde locuieste si mama fiind cadru medical a avut grija sa o tina 3 zile in spital desi nu avea asigurare, iar vineri cand am mers cu mancare si sa vedem ce face au aparut 4 runde care au inceput sa faca galagia specifica si am plecat, fara a avea vreo pretentie. Nu am mai auzit nimic de atunci pana azi cand a venit sfatul dubios din partea domnului agent.
Asa cum am spus anterior ar fi bine sa mergeti cu un avocat sa consulte dosarul si sa vada daca plangerea a fost depusa in termenul legal.

Alte discuții în legătură

Accident vătămare corporală AntonieTodea AntonieTodea Am avut un accident în care din cauza neadaptării vitezei am pătruns pe contrasens și am lovit altă mașină...s a întocmit dosar penal pentru vătămare ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa-nelamurire danieln danieln buna, as dori daca se poate un sfat cu privire la urmatoarea problema: in urma cu o luna, am pierdut controlul autoturismului din cauza unei gropi si am ... (vezi toată discuția)
Accident cu victimă (alcool la volan) Marinus84 Marinus84 Buna ziua Numele meu este Stoica Marian si data de 13.09.2017 am avut un accident cu victima din vina mea avand alcolemia 0,20. Victima a fost transportata ... (vezi toată discuția)