avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Un sfat pentru o mostenire cu probleme.... Parintii mei detin o casa in Bucuresti, cumparata cu chitanta de mana, prin 1970. Tata a decedat acum cativa ani, iar actele sunt in acelasi stadiu ca la inceput. Au platit impozite, sunt si ei trecuti in rolul financiar si vechiul proprietar.
Care ar fi calea pentru clarificarea situatiei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:29, 22 Octombrie 2013
Uzucapiunea sau ordinul prefectului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare falsificat viorelvsl viorelvsl Buna ziua Va rog sa ma ajutai si pe mine,in urmatoiarea speta. In anul 1970 tatal meu a cumparat un teren inpreuna cu fratele sau cu o chitanta de mana ,cum ... (vezi toată discuția)
Ajutor....uzucapiune sau nu ? gabryelaalex gabryelaalex in 1988 cu chitanta de mana am luat o casa in buc , am locuit si locuim in casa , mutatie facuta impozit platit la zi ,apa gaze toate pe numele nostru , ... (vezi toată discuția)
Obținerea actului de proprietar(vanzare teren) Vochescu Alexandru Vochescu Alexandru Bună ziua, dețin un teren de 340mp cu o casă construita pe el, Bunicul meu la cumparat cu o chitanță de mână înainte de 1989. Mi a rămas moștenire ... (vezi toată discuția)