avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Poze fara acord
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Poze fara acord

Revin din nou cu intrebarea referitoare la postarea unor fotografii pe un link.
Am participat la o petrecere unde au fost facute fotografii de un fotograf "angajat
" de o persoana dar de care nimeni din sala nu a fost informat. S-a considerat ca este adus strict pentru persoana respectiva dar acesta a facut fotografii de grup dar si individuale. Dupa cateva zile am primit mesaj cu un link creat pe dropbox unde au fost incarcate pozele. Vreau sa stiu daca persoana care a creat site-ul si a incarcat pozele are dreptul sa faca acest lucru si daca exista o prevedere legala din punct de vadere al postarii pozelor numai cu acordul nostru. Precizez ca nu am fost consultati in privinta acestui lucru si nici am fost anuntati in prealabil. Mai precizez ca peroana in cauza mi-a folosit si adresa de mail fara sa a avea aprobarea mea. A luat adresele de la secretariat.
Va multumesc anticipat
Monica Dancau

Cel mai recent răspuns: ContSters79066 , utilizator 09:39, 22 Octombrie 2013
Buna ziua,
Ati revenit cu aceeasi discutie postata si in alt topic. Regulamentul forumului nu permite postarea de topicuri dublate asa ca postarea anterioara va fi stearsa iar aceasta va fi mutata in topicul care trateaza subiecte apropiate de problema Dvs., aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Pot trece cateva zile pana veti primi un raspuns la situatia prezentata, consultantii si utilizatorii acestui forum participa voluntar, in timpul liber pe care il au la dispozitie, asadar, va rugam sa nu repostati intrebarea daca nu veti primi prea curand un raspuns.
Va multumim.
L.C.
Imi cer scuze. Nu am stiut, am considerat ca am postat intrebarea intr-un topic unde nu facea subiectul discutiei. Pe viitor o sa respect aceste reguli.
Va multumesc.
Monica Dancau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere gresita pisoiud pisoiud Avand in vedere ca [i]este interzisa publicarea unei intrebari in mai multe forumuri.[/i]... odata postata o intrebare intr-o categorie de forum gresita, ... (vezi toată discuția)
Stergerea mesajelor de catre moderator bukinst bukinst Am pstat pe acest site la sectiunea Drept civil o intrebare la care nu s-a raspuns timp de 1 zi dupa care moderatorul a sters postarea. Este politica ... (vezi toată discuția)
Propunere topic nou Laura Ciobeica Laura Ciobeica Consider ca un topic de genul: \"Termeni de specialitate pe intelesul tuturor\" ar fi foarte util atat noilor utilizatori cat si celor care, desi nu sunt ... (vezi toată discuția)