avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie falsa catre institutiile statului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie falsa catre institutiile statului

Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online.
O persoana rau intentionata a depus o reclamatie falsa la OPC si la alte institutii ale statului (pana acum stiu si de garda financiara) cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe care ulterior l-a refuzat ca nu as fi eliberat bon fiscal/factura.
Aceasta comanda nu exista.
OPC-ul nu a luat in considerare reclamatia dat fiind faptul ca nu exista dovada achizitionarii produsului.


Mai mult, s-a folosit de identitatea unei alte persoane pentru a face aceste reclamatii. Persoana in cauza m-a contactat pentru a ne confirma ca nu a depus nici o sesizare si ca doreste sa depuna o reclamatie pt ca i-a folosit identitatea.

Eu, in calitate de PFA, pot depune o sesizare pentru ca a depus o reclamatie falsa cu scopul de a ma prejudicia si pentru ca m-a acuzat de evaziune fiscala? Unde pot face aceasta sesizare?

Alte discuții în legătură

Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)
Opc bucuresti nu mai vrea sa rezolve nimic! Costica33 Costica33 Am cumparat acum o luna un produs pe care in utilizare am realizat ca am dat banii degeaba, e necorespunzator total. Am fost la magazin sa-l returnez la citeva ... (vezi toată discuția)