avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare fara fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare fara fiscal

am cumparat un maxiscuter dar nu am fiscal deoarece nu a fost inscris la impozit de fostul proprietar exista vreo modalitate de al inscrie fara fisa fiscala,mentionez ca am facut RAR-ul dar m-am impiedicat la primarie cand am vrut sa fiu inscris pentru a plati taxe pt el(dar in tara asta intimpini greutati cnd vrei sa fii legal)#-o ASTEPT RASPUNS !!!!!pozitiv sper multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:55, 27 Octombrie 2013
Daca nu puteti discuta cu el pe cale amiabila, pt al inscrie la el la primarie si a va da certificat fiscal, aveti posibilitatea sa va prezentati dvs la primaria lui sa expuneti problema, eventual puteti sa depuneti dvs declaratia de inmatriculare moto-scuter, sa solicitati fiscal, platind pt el debitele care le are si sa il rugati pe fostul proprietar sa il ridice decat. Au fost multe cazuri in care cumparatorii au platit debitele vanzatorilor pt a putea primi acel certificat fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina, certificat fiscal cu datorii sorinnanu sorinnanu am dat la schimb masina care o aveam pe o masina cu acte de anglia proprietar roman in cartea masinii, am facut contract de vanzare cumparare ,am ... (vezi toată discuția)
Inscriere auto capatanasorin capatanasorin Cum pot inscrie in circulatie un autoturism adus in tara acum 3 ani? Mentionez ca au fost folosite cele 3 numere provizorii,as fi al treilea proprietar din ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)