avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces si amenda in paralel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces si amenda in paralel

Buna ziua!

Am intentat proces pe conflicte de munca fostului angajator.
In acelasi timp, am formulat o plangere catre ITM, si s-a aplicat o amenda fostului angajator, amenda care a fost contestata, dar plangerea impotriva amenzii a fost respinsa ca neintemeiata.
Din datele de pe portal, nu vad sa se fi facut recurs.
Avand in vedere ca ITM a sanctionat fostul angajator, si ca plangerea impotriva amenzii a fost respinsa, cum as putea aduce la cunostinta instantei, ca si proba, acest lucru?
In dosarul plangerii impotriva amenzii, exista acte doveditoare de la ITM, pe baza carora s-a dat amenda, prin urmare cred ca mi-ar fi de mare ajutor aceste informatii, daca as stii cum sa le aduc la cunostinta instantei.
Consider o proba in plus in favoarea mea, faptul ca plangerea impotriva amenzii a fost respinsa ca neintemeiata.

Ma poate sfatui cineva ce si cum as putea face?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2013
sake, utilizator
Cel mai recent răspuns: sake , utilizator 18:47, 23 Octombrie 2013
doar să solicitați instanței să solicite acte din dosar.
Pai nu stiu ce acte sunt in dosarul angajatorului vs ITM, am fost citat doar ca martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda aplicata de itm elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: o cunostinta are un II. Vineri au venit cei de la ITM, au intrebat un angajat daca i s-a ... (vezi toată discuția)
Folosirea ilegalã a mãrcii înregistrate a firmei . procurorii au dispus nup. lorand95 lorand95 Pe scurt un fost client in anul 2012 deschis un magazin indentic cu al nostru si sa folosit de marca noastra inregistrata. Noi am facut plangere penala , sa ... (vezi toată discuția)
Am fost lipsit până în prezent de folosința unui apartament adjudecat la licitație în anul 2017. ce acțiune pot intenta pentru a recupera prejudiciul care mi s-a creat? ancairo ancairo Buna ziua, In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publca la BEJA X. Am asteptat 20 de zile pentru a vedea daca pe rolul instantei ... (vezi toată discuția)