avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate anula suspendarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate anula suspendarea?

daca am 5 condamnari cu inchisoare cu suspendare iar la al 5lea proces primesc o amenda administrativa (cauza de nepedepsire) judecatorul poate sa anuleze suspendarile conform art 85? sau trebuie sa existe o condamnare si in ultimul dosar ca sa poata anula?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:17, 11 Noiembrie 2013
Daca e amenda administrativa nu sunt probleme.
inteleg....am citit ca falsul se pedepseste cu inchisoare sau amenda..amenda administrativa sau amenda penala? ca nu scrie numai "amenda"
Vedeti ce scrie in hotararea judecatoreasca.
inca nu a fost pronuntat...numai am vazut ca se aplica inchisoare sau amenda..am vazut in cod penal...si nu scrie numai atat; "amenda"
Falsul constituie infracţiune şi este pedepsit cu închisoare sau amendă penală.
Amenda administrativă se aplică numai când procurorul de caz constată că este incident art. 18^1 C. pen., adică atunci când fapta comisă nu prezintă gradul de pericol social al unei infracţiuni.

Alte discuții în legătură

Pedepse cu suspendare danutz30 danutz30 BUNA ZIUA...VA ROG SA MA LAMURITI CU O PROBLEMA...ANUL ACESTA 2011 AM PRIMIT O PEDEAPSA LA 3 ANI CU SUSPENDARE SI 2 ANI INCERCARE...!!! (vezi toată discuția)
Sanse contopire a doua condamnari cu suspendare concurente wiktor_i wiktor_i Buna ziua! problema pe care o am este urmatoarea: am primit o condamnare cu suspendare de 1an si 6luni pt.inselaciune(imprumut la banca acte false rate ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare-cu executare sau cu suspendare? alealexa alealexa Va rog explicati-mi ce inseamna asta = sentinta penala definitiva prin neapelare la data de 05.05.2009 :art 85 alin 1 din oug,condamna inculpatul la 1 an de ... (vezi toată discuția)