După cum spune și titlul subiectului, doresc să aflu dacă o persoană mai trăiește.
Este vorba de tatăl meu, nu știu nimic de el de mai bine de 10 ani.
Am fost la ultima sa adresă, dar noii locatari mi-au spus că nu știu nimic despre el.
Am două adrese ale sale, una în București Sector 3, iar cealaltă unde s-a născut și anume localitatea Smârdanu Glodeanu-Siliștea județul Buzău. Ambele proprietăți au fost ale sale, ori încă sunt.
Solicitati oficial relatii la serviciul de stare civila sau la SPCLEP=serviciul de evidenta populatiei responsabil de la ultimului domiciliu al persoanei respective
Nitica munca de detectiv cred... nu vad sa aveti un motiv legitim pentru a obtine date cu caracter personal pentru tatal dv.
Ar trebui sa mergeti la locatiile imobilelor, sa discutati cu vecinii etc.
Puteti depune o cerere fie acolo unde v-a spus ynocentta fie la Evidenta Persoanelor de care apartineti, aveti destule date pentru a putea fi gasit.
Pentru a vi se spune unde este acum va fi nevoie de consimtamantul dumnealui.
Detalii aici: [ link extern ]
Dap, in practica dureaza cateva luni si obtinerea consimtamantului presupune niste demersuri ale serviciului de evidenta a populatiei de contactare a respectivelor persoane... or ei n-au bani de pixuri.
Anulare mutatie
doina_manuela
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste indrumari.
Am mostenit un apartament de la tatal meu. In acest apartament locuia la data decesului, inca o persoana ... (vezi toată discuția)