Buna ziua , numele meu este Stefan si am un mare necaz .
Tatal meu a facut un imprumut la ING in 2010 .iar acum 2 saptamana a murit de cancer . Cei de la ING refuza plata pentru niste motive aberante , motivul este acela ca tata suferea dinainte de semnarea contractului de hipertensiune , diabet , hepatita cronica , guta . INTRADEVAR avea mici probleme cu tensiunea sub observatia medicului si lua medicamente , DAR diabetul la facut prin 2011 iar celelate boli au fost trecute de la ei .
Daca ii dau in judecata ce sanse de castig am ? sau daca am . precizez ca tata a facut imprumutul la varsta de 51 ani ( o varsta la care nu ai cum sa fii perfect )
Domnule Stefan0212 imi puteti spune cit va costa taxele de judecata,am aceeasi problema si vreau sa dau firma de asigurari in judecata dar stau foarte prost cu banii :((Multumesc anticipat.
Primul lucru care l-am facut am facut o scrisoare de intentie si am depus dosarul celor de la OPC ( sau ANPC) si apoi am lasat dosarul la un avocat sa-mi spuna ce si cum . Momentan nu am cheluit nici un ban . numai bine
Buna seara , revin cu niste nautati , am depus plangere la ANPC impotriva bancii , iar acestia mi-au raspuns ca nu este de competenta lor si sa apelez la un avocat. Le-am specificat ca ,DECLARATIA DE SANATATE nu a fost semnata de tata iar acesta nu a stiut de acest lucru .
Vreau sa imi spuneti va rog frumos ce se intampla de acum incolo . O sa fiu dat in judecata de catre banca ? cam intre cat si cat dureaza un proces cu banca .Multumesc
Mai am o intrebare : Imi poate trimite direct prin posta o executare silita , desi pana acuma nu mi-au trimis nici o hartie ?Mai intai ar trebui sa mergem in instanta si apoi judecatorul sa hotarasca daca poate aproba o executare silita ? multumesc celor care vor raspunde