avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz plata asigurare credit in caz de deces
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz plata asigurare credit in caz de deces

Buna ziua , numele meu este Stefan si am un mare necaz .
Tatal meu a facut un imprumut la ING in 2010 .iar acum 2 saptamana a murit de cancer . Cei de la ING refuza plata pentru niste motive aberante , motivul este acela ca tata suferea dinainte de semnarea contractului de hipertensiune , diabet , hepatita cronica , guta . INTRADEVAR avea mici probleme cu tensiunea sub observatia medicului si lua medicamente , DAR diabetul la facut prin 2011 iar celelate boli au fost trecute de la ei .

Daca ii dau in judecata ce sanse de castig am ? sau daca am . precizez ca tata a facut imprumutul la varsta de 51 ani ( o varsta la care nu ai cum sa fii perfect )

Domnule Stefan0212 imi puteti spune cit va costa taxele de judecata,am aceeasi problema si vreau sa dau firma de asigurari in judecata dar stau foarte prost cu banii :((Multumesc anticipat.
Primul lucru care l-am facut am facut o scrisoare de intentie si am depus dosarul celor de la OPC ( sau ANPC) si apoi am lasat dosarul la un avocat sa-mi spuna ce si cum . Momentan nu am cheluit nici un ban . numai bine
Multumesc mult ptr.raspuns.numai bine si d-voastra.
Buna seara , revin cu niste nautati , am depus plangere la ANPC impotriva bancii , iar acestia mi-au raspuns ca nu este de competenta lor si sa apelez la un avocat. Le-am specificat ca ,DECLARATIA DE SANATATE nu a fost semnata de tata iar acesta nu a stiut de acest lucru .
Vreau sa imi spuneti va rog frumos ce se intampla de acum incolo . O sa fiu dat in judecata de catre banca ? cam intre cat si cat dureaza un proces cu banca .Multumesc
Mai am o intrebare : Imi poate trimite direct prin posta o executare silita , desi pana acuma nu mi-au trimis nici o hartie ?Mai intai ar trebui sa mergem in instanta si apoi judecatorul sa hotarasca daca poate aproba o executare silita ? multumesc celor care vor raspunde

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive în contractul de asigurare de viata Adevar2 Adevar2 Bună ziua! Va rog respectuos sa ma ajutați cu un sfat, pentru următoarea situație de fapt : Soțul meu a făcut un credit pentru nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata brd - refuz plata adelinad2003 adelinad2003 Socrul meu a contactat un imprumut de la BRD in anul 2011 si a incheiat o polita de asigurare. Din pacate anul acesta in iunie a decedat, am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurare de viata dupa deces , refuz despagubire asigurare de viata pentru credit bancar sorinforums sorinforums Tatal meu a avut un credit bancar , mama fiind coplatitor . Asigurarea de viata a fost platita odata cu creditul la zi. Dupa deces firma de asigurari refuza sa ... (vezi toată discuția)