avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Codul Civil Austriac in Transilvania - regimul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Codul Civil Austriac in Transilvania - regimul bunurilor dobandite in timpul casatoriei

Am un client ai carui parinti s-au casatorit in 1929, cand, in Transilvania, din cate stiu eu era in vigoare Codul Civil Austriac. Noi trebuie sa stabilim acum care a fost regimul juridic al bunurilor dobandite in timpul casatoriei.
Nu reusesc sa gasesc nicaieri acest text de lege, ma poate ajuta cineva cu un link sau cu reproducerea articolelor privind relatiile patrimoniale dintre soti in acceptiunea acestui text de lege?

Va multumesc si scuze ca nu m-am inregistrat inca; o sa o fac cat de curand.

Alte discuții în legătură

Codul civil austriac Am un client ai carui parinti s-au casatorit in 1929, cand, in Transilvania, din cate stiu eu era in vigoare Codul Civil Austriac. Noi trebuie sa stabilim acum ... (vezi toată discuția)
Care sunt efectele incheierii casat cu privire la relatiile patrimoniale intre sot? marciuc marciuc care sunt efectele incheierii casatoriei cu privire la relatiile patrimonilae intre soti? (vezi toată discuția)
Uzucapiune avTodincaVeronica avTodincaVeronica Potrivit Recursului in interesul legii promovat de procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, s-a incercat unificarea practicii judicare a dobandirii ... (vezi toată discuția)