avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Filme bune sau carti ce au atins sufletul...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Filme bune sau carti ce au atins sufletul...

Deschid acest topic pentru a impartasi si altora filme sau carti ce ne-au marcat...placut...pe care am dori sa le discutam...
Pentru inceput ,,12 oameni furiosi,, - 12 angry men- recomandat si amintit de colega QuoVadis, pe un alt topic al acestui forum.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
ContSters170895, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:38, 16 August 2015
Recomand si eu serialul SUITS.
Cand imi vine sa arunc toate cartile pe geam si sa ma reorientez profesional, revad un episod si revin la marea mea dragoste: DREPTUL.

Cand simtiti ca va slabeste vointa pe acest drum anevoios, uitati-va la: A beautiful mind.
Nu vreau sa va povestesc, pentru ca as strica frumusetea si profunzimea filmului, dar un mic pont ca sa va starnesc: o minte sclipitoare, insotita de multa vointa depasesc limitele a ceea ce e considerat normal, firesc.

Daca va faceti timp sa va uitati, mi-ar placea sa imi spuneti impresii.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
Q88, utilizator
Cu prima ocazie cand imi voi acorda un ragaz...ma uit si iti spun impresiile mele...
Multumesc, Q88.
Amvazut a beautiful mind:) extraordinar!! Motivul pt care s- a ales cu Oscar!!
Discursul sau de final la ceremonie m- a facut sa plâng! Superb
Q88 te rog încearcă ' scandal' e genial!!! Si mie mi- a placut Suits. Ma inteleg ca doamna din avatar e preferata ta?? :)
Recomand filmele: The road (2009), The Impossible (2012) filmul este realizat dupa un caz real, Perfect sense (2011), Mother and Child (2009) .....
Gata! Mi-am pus un episod, primul, de la Suits. Acum recunosc si poza ta Q88 :)

Alte discuții în legătură

Filme de week-end Admin Admin A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)
Muzica & film gi-jane2 gi-jane2 Sunt melodii ce rezista in timp fara filmul care le-a lansat sau filme ajunse celebre si datorita coloanei sonore. Mi-ar placea sa postam aici astfel de ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata o firma din argentina? si la cine sa apelez sa ma ajute daca am un caz impotriva lor cristiandrei cristiandrei Salut De curand m-am inscris pe un site din Argentina, care are birouri si prin Olanda. Site-ul aduna la un loc graficieni care in functie de proiectul ... (vezi toată discuția)