avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare retragere/inlocuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare retragere/inlocuire

Buna, as vrea sa stiu daca se poate formula o solicitare de retragere sai inlocuire pentru inspectorul ce se ocupa de un dosar penal si daca da in baza carei legi?
Va multumesc.
Adresati cererea procurorului, in temeiul art.51 c.p.p.puteti cere recuzarea organului de cercetare penala al politiei judiciare, urmand sa indicati cazul de incompatibilitate prevazut de lege la art. 48 alin.1 lit.b-i si alin.2 din c.p.p. solicitand sa dispuna masurile corespunzatoare in conformitate cu prevederile art.53 alin.1,2,3 c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala -recuzare si stramutare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Intr-un dosar penal in legatura cu infractiuni economice, s-a dispus NUP de catre Parchet.Instanta a intors insa dos.pe art.278 alin .8 lit b din C.p.p. ... (vezi toată discuția)
Pot muta un dosar in cercetare de la o sectie de politie la alta???? dia2120 dia2120 am semnale de alarma in ceea ce priveste derularea unui dosar la un post de politie.ce posibilitati sau ce pasi trebuie sa fac pt a solicita anchetarea de ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese tudorioan tudorioan Fostul sot formuleaza plangere penala impotriva fostei sotii, care este plecata din tara de 1 an de zile! Fosta sotie il cheama in judecata pe fostul sot ... (vezi toată discuția)