Sunt o d-na pensionara din Buc sector 6 si am dat la amanet in 2 contracte 2 obiecte din aur 18(obiect nou),respectiv 14 k(obiect uzat). Contractele au fost facute in timp diferit la un interval de cateva luni.
Problema mea este ca obiectul vechi a putut fi reiinoit,iar cel nou la un timp de 2-3 luni nu a mai fost de gasit pentru reiinoirea contractului.Recunosc ca a fost si vina mea ca nu am intrebat; insa lucratorul de la amanet spune ca nu mai au o evidenta in calculator ptr a a-mi aduce la cunostintza ce s-a intamplat tocmai cu obiectul nou,din aur 18 k.
Ce este de facut? Sa vb cu patroana casei de amanet? Sa apelez la politie?
Mentionez ca nu este prima data cand aceasta casa de amanet inseala clientii( sursa auzita din spusele vechilor angajati,care, culmea au fost concediati!)
Va multumesc anticipat,rog sa ma ajutati cu un raspuns pertinent:)
Va cer scuze, am incercat sa concentrez in cateva fraze toata povestea:(
Am avut 2 obiecte la 2 contracte diferite, care contracte le prelungeam din lipsa de bani si pentru care plateam in jur de 40 lei.
La un moment dat suma de prelungire a fost mai mica-aici am gresit eu ca nu am intrebat,sunt sincera si va spun adevarul:(
Ieri am fost la firma sa prelungesc contractul,fiind sigura ca ele se afla pe acelasi contract asa cum cerusem. Din pacate se afla numai obiectul de 14 k.
Am cerut explicatii, stiind ca o angajata a fost mutata disciplinar (a anuntat o alta pensionara sa-si plateasca prelungirea de contract,insa femeia era la parastasul sotului,deci angajata a ajutat clientul). Ei bine,numai PARTE din acele obiecte au fost ridicate de posesoare;deci, angajatii/patroana firmei isi "aleg " care urmeaza sa fie ridicate si/sau prelungite:(
Mi s-a raspuns sa caut prin casa,poate obiectul este ridicat; si daca nu sa-i aduc un contract vechi unde figureaza cele 2 obiecte si nu 1:(
Concluziile le trageti dvs., eu as fi subiectiva.
Rezulta ca in realitate ati prelungit doar unul din contracte, pt celalalt ati depasit termenul, daca ati depasit cu .. cat scrie in contract, obiectul e pierdut.
Angajat amanet inselat
anka.me
Buna ziua. Sunt anagajata de putin timp (2 1/2 luni) la o societate care are mai multe profiluri, printre care si amanet. Contractul pe profilul amanet este de ... (vezi toată discuția)