avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit negarantat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit negarantat

Buna,
as dori o lamurire ref la un credit bancar:
-ce inseamna credit negarantat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: petrovantea12 , utilizator 17:32, 26 Octombrie 2013
frumos raspuns!
Ganditi-va daca nu va place un raspuns pe forum care se refera la imobil, cum o sa va pice o somatie imobiliara venita de la executor.
Faptul ca nu ati garantat cu imobilul ( vad ca repetati asta) nu vi-l pune la adapost de executare.
E inca prematur sa vb de executare, insa pe masura ce trece timpul si dvs nu platiti, se tot adupa penalittai pt neplata, iar daca ajungeti sa vi-l decalare pe tot scadent anticipat, penalitatile se vor calcula pt tot creditul.

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
,,ar fi bine sa va angajati curand pt a putea plati,,-acesta era nemultumirea din raspuns;daca totul ar fi asa simplu cu locurile de munca ne-am plati si datoriile....
multumesc pentru ultimul raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare crisn crisn Buna seara! Vreau si eu o lamurire,va rog Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se ... (vezi toată discuția)
Executarea administratorului de catre banca cosmincluj cosmincluj am un S.R.L. pe care am 2 credite de la o banca unul cu garantie ipotecara si celalalt fara garantie acum am restanta la ambele credite,banca mi-a propus o ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt.credit negarantat alexia2004 alexia2004 Buna seara, ziceti mey si mie, cum e treaba cu executarea asta silita: daca am un credit garantat cu ipoteca, pe un imobil a carei valoare (actuala) este mai ... (vezi toată discuția)