avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lege pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lege pensionare

Buna seara, aveti idee daca o sa apara spre sfarsitul anului vreo lege in cazul pensionarii si anume ceva de genul anii de vechime plus ani de munca sa formeze o varsta prin care o persoana poate iesi la pensie? Exemplu barbat 58 de ani + 35 de ani vechime = 93 de ani si poate sa se pensioneze! Astept un raspuns si va multumesc anticipat. O seara placuta tuturor!!!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:05, 28 Octombrie 2013
Sunt simple zvonuri.
Eu nu cred ca se poate realiza asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ! as dori sa stiu si eu data la care as putea ... Adriana68 Adriana68 Pensie anticipata ! As dori sa stiu si eu data la care as putea iesi la pensie conform noii legi a pensiilor. Sunt nascuta in 3 iulie 1968, muncesc din ... (vezi toată discuția)
Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ... smn smn Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ani și 16 zile vechime?Menționez că acum am vechime 39 ani,1 luna și 7 zile plus( 1 luna și 9 ... (vezi toată discuția)
Concediere cu 2 ani inainte de pensie???? micaelamicaela micaelamicaela Buna seara, Am si eu o intrebare: poate fi concediata (restructurare) o persoana care in martie 2010 implineste 59 de ani? Are 40 de ani de munca si ar putea ... (vezi toată discuția)