avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce nu pot accesa avocatnet, de pe Ipad?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce nu pot accesa avocatnet, de pe Ipad?

Pot spune ca mai mult de un an de zile v-am accesat de pe Ipad, de anul acesta nu am mai putut, efectiv nu imi permite sa folosesc fereastra de logare, dupa ce trec user-name si parola, mi se inchide aplicatia definitiv, #-o reiau operatiunea fara succes. Acelasi lucru l-am patit si cu telefonul.

Credeti ca se poate rezolva aceasta problema?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 03:19, 31 Octombrie 2013
Vad ca nu primesc alertele pe email, chiar eram interesata de o anumita discutie. Sunt lucrari pe site, sau sunt probleme cu contul meu. Despre ipad, nu exista nicio rezolvare? Scuze ca insist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)