avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Activitatea de transporturi; TVA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Activitatea de transporturi; TVA

am un srl infiintat in Romania, activitatea este transporturi , dar activitatea se desfasoara in strainatate adica transport marfa unui client din Italia catre alte tari, nu am punct de lucru acolo. Este necesar sa deschid punct de lucru sau filiala acolo? sau se face in baza unui contract de prestari seervicii? am voie? imi spunea cineva ca daca tai facturi sub 10000 euro nu este nevoie sa deschid filiala acolo. cum este pana la urma?
Cel mai recent răspuns: marianapirvu , utilizator 07:42, 28 Octombrie 2013
si cand tai factura ce scriu la tva? si firma respectiva este platitoare de tva 21%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma cu activitatea in strainatate d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna ziua, asa cum zice si titlul doresc sa imi infiintez o firma in Romania dar sa imi desfasor activitatea in strainatate. As vrea sa stiu daca este legal si ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o societate de informatica din italia AndreaBe AndreaBe Buna ziua, Mi s-a oferit posibilitatea de a colabora cu o societate de informatica din Italia, in sensul ca are nevoie de consultatie, proiectarea de ... (vezi toată discuția)
Tva intra-comunitar la livrarea marfii in alta tara Wieslaw Wieslaw Salut tuturor, O sa fiu foarte recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu urmatoarea intrebare. Un SRL din Romania, care este inregistrata in scopuri TVA ... (vezi toată discuția)