Buna ziua tuturor!!
Cu ceva timp in urma sotul meu a mers la Ambasada Romaniei din Roma pentru a obtine o procura . In respectiva procura a fost scris gresit anul meu de nastere- 1072.Trebuie sa precizez ca sotul meu a fost pus pe goana la ambasada-"haide , citeste repede , ca nu avem timp".Nu a observat pe loc greseala- abia cand a ajuns procura la mine in Romania am observat asta.Sotul meu telefoneaza la ambasada, explica situatia si i se cere sa vina cu procura pentru corectie.Dar nu mai aveam timpul necesar pentru a trimite inapoi procura in Italia,si dupa aceea sa fie iarasi trimisa la mine ...in final , la ambasada, nu a dorit nimeni sa caute la arhiva procura originala pentru a intocmi un alt duplicat corect, deci sotul meu a platit alta procura, alti 60 de euro.Consider ca am fost inselati , si va intreb , cui ne putem adresa pentru lamuriri?
Multumesc anticipat!
Scrieti o petitie pe site-ul Minsterului Afacerilor Externe, cereti-va banii inapoi: [ link extern ]
Sunt culmea... Incercati sa aflati numele functionarilor implicati sau daca nu aveti cum scrieti exact datele, atat cea in care vi s-a eliberat procura gresita cat si cea in care ati fost refuzati pentru a putea fi identificati.
Buna procura de la consulat o trimite consulatul în România sau persoana care face procura o trimite în România la persoana pt care a făcut procura ast rasp