in urma cu 18 ani, fiul unei cunostinte( infiat de fapt de parintii dumneaei ) a luat imprumut de la camatari 2000 DM. Neputand sa plateasca datoria luata, acestia au luat casa parintilor cunostintei mele. Casa a fost vanduta de catre camatari unei alte persoane. Acum cativa ani(2-3) cazul a fost clasat. Mai are sanse doamna respectiva sa recupereze casa sau este deja prescris cazul?
Din cele povestite de dvs in opinia mea sansele sunt infime,insa pt o opinie in cunostinta de cauza ar tb sa mergeti cu actele la un av pt o consultatie.
E greu de dat un sfat atata timp cat nu se cunosc toate detaliile. Cum au preluat camatarii casa? prin ce fel de act? cum au vandut-o mai departe? cine a stapanit-o si in ce conditii? Sunt multe necunoscute aici si doar cu actele avute, pe masa, un avocat va poate sfatui.
Cu stima,
av.M.Hornea
Fie ca a fost vb de un contract de imprumut cu ipoteca, fie au "vandut" casa camatarilor si inclin sa cred ca a fost vb de a doua varianta, bunul e pierdut. Chiar daca a fost un viciu de consimtamant, dupa 18 ani.. ce sa mai faci? Doar daca ar fi fost vb de nulitate absoluta nu ar fi avut importanta cat timp a trecut.
Cum adica a fost clasat acum 2 -3 ani ? S-a facut plangere penala, s-a cercetat si nu e nimeni vinovat sau cum ?
Cum scap de camatari?
aalleex
Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)
Camatarie
iustinafloral
Am luat cu imprumut o suma de bani de la o persoana cu contract de vanzare-cumparare casei parintilor.. Intre timp am auzit ca persoana respectiva a mai ... (vezi toată discuția)