avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua,

vineri 25.10.2013 am facut cerere de demisie cu acordul partilor incepind cu data de 03.11.2013. Nu am primit inca nici un raspuns. In cat timp sunt obligati sa-mi dea un raspuns.

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ysa23 , utilizator 19:31, 30 Octombrie 2013
In acest sens, angajatorul nu are nicio obligatie de a renunta la preaviz chiar daca dvs va doriti asa ceva.
Mergeti la structura de resurse umane si verificati rezolutia pe care o aveti pe documentul depus. Daca angajatorul a fost de acord cu renuntarea la termenul de preaviz, acest lucru trebuie sa se regaseasca scris pe demisia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Adriana Tudorica Adriana Tudorica Am fost instiintata ca firma isi inceteaza activitatea si mi s_ a inmanat o cerere de demisie in care era specificat, cu acordul ambelor parti , ca demisionam ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata 1916alexandru 1916alexandru Va rog sa imi spuneti daca la un cim pe perioada determinata a fost stipulata si conditia de preaviz angajatul trebuie sa tina cont so de acest lucru in cazul ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul ... nmg30 nmg30 Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul loc de munca din 01.07.2022. Au trecut cele 90 zile considerate perioada de proba. As dori sa ... (vezi toată discuția)