avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare proprietate cu clauza de habitatie viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare proprietate cu clauza de habitatie viagera

am cumparat o casa de la bunica mea ,iar in contract a fost trecuta si mama ca avind dreptul de a locui intr-o camera ,nu ma mai pot intelege cu ea din cauza bauturii ,as vrea sa vind dar nu vrea sa semneze ,imi spune sa plec eu din casa ceea ce am si facut dar as dori sa vind casa pt ca neingrijita se deterioreaza,ce pot face ma pot adresa instantei ce fel de cerere trebuie sa formulez sau ce sa fac va rog din suflet un sfat am muncit mult sa imbunatatesc aceasta casa iar acum stau cu chirie cu copilul nu se poate locui cu ea a ajuns in ultimul hal de degradare umana ,va rog un sfat va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:34, 9 Noiembrie 2013
Va trebui sa va adresati instantei cu cerere de decadere din dreptul de abitatie pe motiv ca abuzeaza de folosinta bunului, provoaca stricaciuni si lasa imobilul sa se degradeze, nu intretine corespunzator bunul pe care il foloseste.
Sansele de reusita sa stiti ca sunt mici.
Daca bea si nu prea mai stie de ea, puteti incerca s-o puneti sub interdictie, sa ii deveniti tutore si s-o internati.
Puteti chema politia si salvarea daca are o criza de violenta si va fi internata in regim de urgenta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare clauza de abitatie din contractul de vanzare -cumparare paula38 paula38 Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea in anul 1998 am cumparat un imobil,am instituit fiicei un dr de abitatie pt o camera,in 2005 am vandut accest imobil ... (vezi toată discuția)
Ordonanță președințială pentru dreptul de abitație. cum se pune în aplicare hotărârea judecătorească de reintegrare în spațiul locativ? paula38 paula38 Buna ziua ,am un imobil ,mama cumparat de la bunici ,bunicii cind au cumparat casa ,mama sa trecut in contract exact asa este trecut ,,eu x imi rezerv dreptul ... (vezi toată discuția)
Divort andra59 andra59 Buna ziua, Sunt o doamna de 59 de ani si am 35 de ani de casatorie. Acum 11 ani impreuna cu sotul meu am vandut apartamentul in care locuim fiicei noastre ... (vezi toată discuția)