Tarzan2012 
	    	Utilizator

Tarzan2012 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

de ce vine dupa 5 zile seara , in timpul liber sa-si completeze piesa lispa la dosarul de ancheta?
completa piesa lispa la dosarul de ancheta
~ final discuție ~
 carasclaudiu	                   

Buna!
Daca un vecin cu care ai un conflict, intra noaptea in curtea ta si arunca o caramida in geam, si vine politia si procuratura (fac poze, masuratori), ... (vezi toată discuția)
	                    carasclaudiu	                   

Buna!
Daca un vecin cu care ai un conflict, intra noaptea in curtea ta si arunca o caramida in geam, si vine politia si procuratura (fac poze, masuratori), ... (vezi toată discuția)

mariapopescu	                   

-IMPREJURARILE incidentului petrecut sunt urmatoarele
tatal meu de 85 de ani  locuieste impreuna cu fratele meu necasatorit la etajul casei parintesti,fiecare ... (vezi toată discuția)
	                    mariapopescu	                   

-IMPREJURARILE incidentului petrecut sunt urmatoarele
tatal meu de 85 de ani  locuieste impreuna cu fratele meu necasatorit la etajul casei parintesti,fiecare ... (vezi toată discuția)

angelabadila	                   

Am depus la politie o plangere impotriva vecinului meu pentru distrugere,cei de la politie au trimis dosarul la parchet,venind acasa rezolutia am constatat ca ... (vezi toată discuția)
	                    angelabadila	                   

Am depus la politie o plangere impotriva vecinului meu pentru distrugere,cei de la politie au trimis dosarul la parchet,venind acasa rezolutia am constatat ca ... (vezi toată discuția)