avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Activitate comerciala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Activitate comerciala

Buna Seara,

As dori sa stiu daca se aproba asa ceva de catre primaria sectorului 2

Amplasarea unui chiosc tip pentru comertul legumelor-fructelor pe domeniul public.
sau ce profiluri mai sunt permise stradal... daca exista o lista cu asa ceva sau ceva de gen.. in afara de cele pe care le-am obs(florarii,ziare,carti)..

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Avizare chiosc stradal, pe terenul public pentru activitate de agentie imobiliara ralvintila ralvintila Buna ziua, Detin o agentie imobiliara - fara angajati, doar eu ca administrator, forma de organizare SRL. As dori sa deschid un spatiu sub forma de chiosc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa ma lamuriti intr-o situatie. doresc sa comercializez ... ramo_ramo_ramo ramo_ramo_ramo Buna ziua,as dori sa ma lamuriti intr-o situatie. Doresc sa comercializez fructe/legume pe domeniul public,comert ambulant,pentru o perioada ... (vezi toată discuția)