avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz sau nu ??? - datorii comune catre un furnizor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz sau nu ??? - datorii comune catre un furnizor

Buna ziua,
Apartamentul unde locuiesc cu sotia si copilul , pe actul de proprietate figurez doar eu.Apartementul este cumparat dupa ce ne-am casatorit. Nu suntem despartiti.Pentru neplata unor nereguli constatate catre RAJA, acestia ne-au dat in judecata facandu-ne doua dosare diferite: unul pe numele meu, celalalt pe numele sotiei dar cu aceeasi suma de bani.
Intrebari:
1. Daca sotia nu apare nicaieri pe actul de proprietate al apartamentului, pe ce baza au dat-o in judecata si i-au facut dosar?
2. Sotia se poate constitui parte civila?
3. Poate fi acesta un abuz al societatii respective?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:20, 31 Octombrie 2013
Ambii sunteti proprietari chiar daca imobilul e in acte, doar pe numele dvs.
Nu inteleg de ce doua dosare, doua procese pe rol ? Puteti cere conexarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare fara nevasta, cer ajutor cylens cylens doresc sa vand un apartament , dobandit inaintea casatorie. Actual ne-am stabilit in strainatate deci apartamentul nu mai este probabil \"locuinta familiei\", ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Membru in comitetul executiv ContSters342831 ContSters342831 sunt casatorita de mai bine de 25 ani si locuiesc tot de 25 de ani in apartamentul cumparat de sot inainte de casatorie. ma pot considera proprietar sau ... (vezi toată discuția)