ContSters294253 
	    	Utilizator

ContSters294253 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters294253 
	    	Utilizator

ContSters294253 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

MihaelaPandia	                   

Buna ziua,
Tatal meu a avut un credit in CHF la banca Piraeus.Din pacate ,in urma unor probleme grave de sanatate,a decedat saptamana trecuta...acum banca ne ... (vezi toată discuția)
	                    MihaelaPandia	                   

Buna ziua,
Tatal meu a avut un credit in CHF la banca Piraeus.Din pacate ,in urma unor probleme grave de sanatate,a decedat saptamana trecuta...acum banca ne ... (vezi toată discuția)

Florin Negrea	                   

parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
	                    Florin Negrea	                   

parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)

cezar_iul	                   

in cazul in care cineva s-a sinucis si avea o datorie bancara cine se obliga sa o plateasca?
persoana nu era casatorita, nu are giranti iar apartamentul in ... (vezi toată discuția)
	                    cezar_iul	                   

in cazul in care cineva s-a sinucis si avea o datorie bancara cine se obliga sa o plateasca?
persoana nu era casatorita, nu are giranti iar apartamentul in ... (vezi toată discuția)