avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere prealabila - prescriptie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere prealabila - prescriptie

Buna ziua tuturor,

Va rog frumos sa imi spuneti cat timp este valabila o plangere prealabila avand in vedere ca este facuta in anul 2009 nioiembrie
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
erwinotto, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 09:53, 31 Octombrie 2013
Până când va exista o soluție, fie de trimitere în judecată , fie de altă natură. In orice caz, petentul va fi informat asupra soluției, si poate chiar sa faca o cerere prin care sa solicite sa i se comunice in ce stadiu se afla actele de urmarire penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)
Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp) alexandrak alexandrak Buna ziua ! Din nefericire anul trecut am fost reclamata pentru ca am am dat o palma unei fete care m-a agresat verbal nestiind ca resectiva este insarcinata ... (vezi toată discuția)
Solutionare plangere impotriva ordonantei procurorului de scoatere de sub urmarire penala jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. La sfarsitul anului trecut am facut o plangere penala impotriva savarsirii infractiunii de fals ... (vezi toată discuția)