avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuinta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuinta sociala

Buna ziua.
locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de contract, iar eu si fiul nostru acum in varstra de 21 de ani ( student) inscrisi in contractul de inchiriere.locuinta are o camera de 18 mp , un hol , o bucatarie de 5mp si o baie.In anul 2011 am divortat de fostul sot el avand o relatie de concubinaj , dar nu am cerut niciunul evacuarea.
anul acesta el s-a recasatorit legal si si-a adus nevasta peste mine si pe ste fiul nostru. au inchis usa la camera si eu si baiatul dormim in bucatarie in 5 mp.el a cerut acum in instanta ca eu si copilul nostru sa fim scosi de pe contract si evacuati , iar actuala lui sotie si cu fiul acesteia sa fie bagati in contract. Se poate ca instanta sa ii dea dreptul acesta ?#-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:21, 1 Noiembrie 2013
da. nici eu si nici fostul sot nu mai avem dreptul la locuinta deoarece asta ni s-a repartizat la amandoi
Aveti acest raspuns in scris ? v-ar ajuta in instanta. va puteti folosi si de sentinta de divort a femeii ( nu prea are relevanta daca atunci avea conditii daca acum nu dovediti ca are, totusi conteaza de ce atunci avea si acum a venit pe capul dvs.
ati depus intampinare la reconventionala lui ?

si cu pensia ce e ?
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
nu am depus intampinare , in scris nu am nimic dar va fi citata si primaria dupa cum am vazut ca a cerut fostul sot in cererea reconv. el are salariul de 2200 net, iar eu de 800 dar nu a adus in instanta niciodata adeverinta cu salariul lui, acum pe data de 14 noiembrie avem interogatoriul partilor si vreau sa ii cer si adev. cu salariu lui
nu am depus intampinare la reconv. lui A cerut sa ii opreasca fiului pensia deoarece zice ca face o scoala nerelevanta si ca baiatul lucreaza si se poate intretine singur ca e major
Pt a completa un mesaj, apasati butonul -editeaza.
scoala nerelevanta pt cine ? ce scoala face copilul ?
e o solutie sa cereti adeverinta pt ca la salariul lui si 2 salariati in familie, poate plati o chirie la privat.
ar fi trebuit sa depuneti intampinare, sa scrieti ca fiul nu se poate intretine prin munca ca are de platit scoala si e angajat in timpul liber ramas de 2 ore pe.. cat e el angajat.

Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila ContSters159442 ContSters159442 Ma adresez Domniei Voastre cu o nelamurire in speranta ca ma ve-ti putea lamuri si rezolva problema. Locuiesc intr-o garsoniera primita de la primarie in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala ContSters159442 ContSters159442 Buna ziua. Va rog sa ma ajute cineva cu un sfat. Anul trecut mi s-a pronuntat divortul. Am un baiat are 20 de ani, este elev la zi in clasa a XIII a. Avem o ... (vezi toată discuția)