avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 Firme din Romania pot avea acelasi nume?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 Firme din Romania pot avea acelasi nume?

Buna ziua

Este corect legislativ urmatorul lucru?

BELAMI IMPEX S.R.L.
Adresa: Str. STEFAN CEL MARE 76
Judet: MEHEDINŢI
Telefon: 0252360860
Cod Unic de Identificare: 2479270
Nr. Registrul Comertului: J25/1241/1992

si
BELAMI IMPEX SRL

Adresa: Str. UNIRII 11
Judet: CLUJ
Telefon: 0264595775
Cod Unic de Identificare: 14990846
Nr. Registrul Comertului: J12/2185/2002

Multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:36, 31 Octombrie 2013
Da,daca sunt in judete diferite,cum este si cazul mentionat de dvs.
Mai exact se putea, pentru ca societatile respective sunt infiintate in 1992, respectiv 2002.
Acum nu se mai poate, rezervarea denumirii firmei se face la nivel national.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva grup santiere constructii cluj-napoca lity lity Buna ziua, Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj. (vezi toată discuția)
Contract novatie crysenc crysenc Buna seara, Am si eu mare nevoie, daca ma puteti ajuta, de un model de contract de novatie prin schimbare de debitor. Va multumesc, Cristian (vezi toată discuția)
Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)