avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regionalizare, consecinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regionalizare, consecinte

daca in urma regionalizarii prin trecerea la o alta unitate,personalul care ramane fara loc de munca primeste ajutor de somaj venind din unitate bugetara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 31 Octombrie 2013
Daca sunt concediati din motive neimputabile lor, pot beneficia de indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de somaj dupa terminarea perioadei de indemnizare pt. cresterea copilului dianasandu dianasandu Buna ziua, am o neclaritate referitoare la ajutorul de somaj.Se poate beneficia de ajutor de somaj dupa o perioada de 4 ani consecutivi in care am primit ... (vezi toată discuția)
Primesc somaj daca-mi dau demisia? artur1971 artur1971 Buna ziua . In legatura cu dreptul la somaj am si eu o intrebare. Am lucrat 8 ani la o intreprindere , aceea sa inchis si am plecat la o alta intreprindere cu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? alina88 alina88 Buna seara, Am 22 de ani si sunt din Bucuresti. La data de 11 iunie 2011 a incetat contractul de munca incheiat pe perioada determinata acum 2 ani, ... (vezi toată discuția)