Am dus copilul în vizitã la mamã si nu mi la mai înapoiat. Aveam o hotãrâre judecãtoreascã definitivã si irevocabilã.Am obligat copilul sã-si viziteze mama pentru cã el nu vroia sã mergã.Acum spune cã nici el nu vrea sã vinã înapoi.Stiu sigur cã minorul a fost influentat de bunici si de mama lui si am martori care au fost de fatã când minorul a refuzat sã meargã sã-si viziteze mama iar eu la-m OBLIGAT pur si simplu, pentru a face un bine.
A încãlcat o hotãrâre judecãtoreascã si ma chemat în judecatã tot pe mine ,credeti cã e normal asa ceva ??? Pe deasupra a fãcut documente fãra a avea autoritate,tipo: Certificat de nastere si buletin (toate prin cunostinte la primãrie). Am depus plângere penalã de mai bine de 2 luni dar nici un efect pãnã acum , avocatul spune ca trebuie sã asteptãm, iar acum am primit citatie la tribunal în calitate de pârât. Doamna vrea ca hotãrârae sã fie schimbatã si sa aibã doar ea autoritate la minor ,mai pensie alimentarã de 1/3 din venitul meu lunar. Eu am impresia cã Avocatul meu e pe mânã cu advocata ei profitând de motivul cã eu sunt în strãinãtate. Cred asta din motivul cã avocatul la telefon mi-a spus sã nu ne precipitãm so lãsãm moale si la urmã vom vedea ce va hotãrâ instanta. As dori sã stiu dacã e legal ce doresc dânsi sã facã, si dacã plângerea penalã care a fost depusã nu se ia în considerare??
Singurul lucru pe care avocatul mi la spus deja de 2 luni de zile de când a depus plângerea penalã e cã trebuie sã asteptãm cã nu are nici un rãspuns !!! De aceea cred cã e ceva la mijloc si cred cã e totul manipulat.
Si dacã eu refuz o nouã judecatã??? În cazul acesta pot pierde minorul si voi fi obligat sã plãtesc cheltuielile de judecatã mai pensia alimentarã ???!!!!
Dacã minorul spune cã vrea sã stea la mamã, cum mã pot eu apãra si dovedi cã minorul a fost influentat sau chiar obligat sau amenintat, si a rãmas cu mama. Sunt întro stare psihicã si nervoasã cã de multe ori nu stiu cum trebuie sã reactionez, si avocatul meu vãd cã nu reactioneazã nici cum.
Ajutati-mã .... Dati-mi niste piste de ceea ce as putea face .
daca nu aveti incredere in avocat, schimbati-l. Plangere penala pt ce a depus mai exact, pe art 307 cod penal ? Poate ar trebui sa fie sesizata si protecatia copiluluipt a se vedea daca e retinut impotriva vointei lui.
De crezut , il cred ca nu are niciun raspuns inca de la politie.
ati putea apela la un executor, ori sa cereti pe calea ordonantei presedintiale inapoierea minorului.
cati ani are copilul ? daca el nu mai vrea sa vina, nu aveti ce face cat v-ati zbate.
Nu mai aveti pe nimeni in tara care sa se intereseze ( cu imputernicire de la dvs) de plangerea facuta la politie ?