avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taiere nuc in fata blocului fara acordul Primariei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taiere nuc in fata blocului fara acordul Primariei

Buna ziua , va rog sa ma indrumati catre organele de drept care se ocupa de problema urmatoare : In fata blocului unde locuiesc eu vecinul meu cel destept a taiat un nuc tanar pe motiv ca il deranjeaza frunzele copacului . Mentionez ca spatiul din fata blocului apartine Primariei . Dansul a taiat copacul fara sa obtina aprobare de la Primarie .Eu l-am fotografiat in momentul in care taia copacul deci nu are cum sa spuna ca nu a fost el . Va rog sa imi puneti la dispozitie cadrul legislativ ca sa stiu ce il asteapta pentru ca nu vreau sa il iert mai ales ca am tinut la copacelul acela foarte mult .
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 08:31, 4 Noiembrie 2013
Adresati-va ADP-ului de care apartineti: sesizare scrisa si eventual foto.
Nucul a fost in proprietatea Domeniului Public, pe care il veti sesiza pt a lua masurile legale.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2013
emil6702, utilizator
Multumesc pentru raspunsurile primite , o sa fac totul pentru a se lua masurile necesare
Nucul este arbore ocrotit. Taierea nucilor este strict interzisa iar taierea lor este subiect de cod penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere copac intre blocuri --in caz de neaprobare cine este raspunzator de consecinte zolyxx zolyxx Buna ziua In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un brad (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Taiere copaci apropiati de bloc AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna ziua. Am dori, daca se poate, sa ne precizati la ce distanta fata de bloc trebuie plantati copacii. Ce trebuie facut cu cei amplasati la distante de ... (vezi toată discuția)