avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interviu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interviu

Buna ziua, as dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Lucrez in calitate de mai mult de 9 ani de zille. La ultimul serviciu lucrez de 6 luni. La ultimul interviu nu am spus angajatorului despre ultimul serviciu. In CV-ul meu aparea ca inca lucrez la penultimul loc de munca. Nu am povestit despre ultimul loc de munca, fiindca nu mi-a placut si nu-mi place ceea ce fac si-mi cautam un alt loc de munca. Daca nu am povestit despre ultimul loc de munca "real", angajatorul poate afla unde am lucrat inainte de a ma angaja el?! Sincer, experienta profesionala am si nu am vrut sa povestesc despre un serviciu care nu mi-a placut! Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 5 Noiembrie 2013
Buna seara.
Nu vad de ce l-ar interesa unde ati lucrat inainte, cata vreme nu v-a cerut referinte de la ultimul loc si va faceti bine treaba la actualul loc de munca. Si chiar daca afla, nu sunteti obligata sa dati amanunte. Interviul se face pentru a cunoaste persoana si pentru a verifica compatibilitatea persoanei cu cerintele postului pentru care se tine interviul. Daca totul e ok in prezent, stati linistita.
Mult succes
In conformitate cu prevederile art.29 alin.4 C.mun., angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare dupa concediere prin desfiintarea postului ContSters239100 ContSters239100 Buna ziua, Am participat pe 19 martie 2012 la un interviu telefonic pentru angajare, si am fost selectionat pentru urmatoarea etapa. La vremea cand am ... (vezi toată discuția)
Angajarea la un alt job andreeatoma16 andreeatoma16 Buna ziua. Doresc sa pun cv-ul meu la o farmacie pentru postul de asistent. Am lucrat 2 luni la un fast food cu contract de munca ,in pima luna a fost contract ... (vezi toată discuția)
Intrebare demisie alex25121985 alex25121985 Nu sunt expert in dreptul muncii, si din acest motiv formulez o intrebare legata de demisie, pe acest website: - in perioada 09.01.2012 - 08.03.2012, am ... (vezi toată discuția)