vlad nicolae 
	    	Moderator

vlad nicolae 
	    	Moderator	    

vlad nicolae, moderator
 vlad nicolae, moderator 	
			~ final discuție ~
 soazig	                   

Cum se interpreteaza acest articol din contractul propus de catre AC? 
\\"Achizitorul poate să renunţe definitiv la achiziţia de cantităţi parţiale de ... (vezi toată discuția)
	                    soazig	                   

Cum se interpreteaza acest articol din contractul propus de catre AC? 
\\"Achizitorul poate să renunţe definitiv la achiziţia de cantităţi parţiale de ... (vezi toată discuția)

vio103	                   

Am incheiat mai multe contracte de furnizare produse respectand prevederile OUG 34 din 2006 in care am specificat clar ca furnizorul nu poate majora pretul ... (vezi toată discuția)
	                    vio103	                   

Am incheiat mai multe contracte de furnizare produse respectand prevederile OUG 34 din 2006 in care am specificat clar ca furnizorul nu poate majora pretul ... (vezi toată discuția)

ContSters303302	                   

In urma unei proceduri de achizitie, autoritatea contractanta a incheiat un contract de furnizare. Furnizorul nu isi respecta clauzele contractuale cu privire ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters303302	                   

In urma unei proceduri de achizitie, autoritatea contractanta a incheiat un contract de furnizare. Furnizorul nu isi respecta clauzele contractuale cu privire ... (vezi toată discuția)