avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... atestat administrator imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

atestat administrator imobile

In cazul constituirii unui S.R.L. avand ca activitate secundara administrarea de imobile mai este nevoie de un atestat in acest domeniu, mentionez ca am unul de Lucrator in administratie publica. La Registrul Comertului mi s-a spus ca nu ar fi nevoie de asa ceva. Si mai intreb este cumva obligatorie ca aceasta activitate s-a apara ca principala sau unica? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
dana.olar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 07:18, 31 Martie 2009
Un srl poate avea un obiect de activitate unic dar in general are o multitudine de activitati secundare , pe langa cea principala, care pot fi desfasurate de acea societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare Alex28 Alex28 Am un SRL care are in statut tot codul CAEN. Vreau sa ma apuc de altceva decit obiectul principal de activitate, dar de la Registrul comertului am primit 2 ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru obee obee Buna. Fiind o asociatie in domeniu social, avem diferite sedii secundare unde ne desfasuram activitatea. Aceste sedii se considera a fi puncte de lucru? Daca ... (vezi toată discuția)