avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota indiviza succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota indiviza succesiune

Buna ziua. Am o mica problema sper sa ma puteti ajuta.
In urma dezbaterii succesiunii sotul meu a dobandit 3/8 din bunul imobil.
Mentionez ca mai are o sora, ambii parinti au murit.
Socrul era tatal vitreg. Cat inseamna procentual aceasta cota? Utilitatile baia bucataria sunt incluse in procent?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 18:17, 6 Noiembrie 2013
Themis, :bow: merci de completare. Calculatorul meu era setat pe 2 zecimale, am pierdut 5-ul pe drum.
Al meu era setat pe glume... :yeah:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decesul tatalui meu care s-a recasatorit Andrei.V.M Andrei.V.M Tatal meu a murit, era recasatorit de 25 ani cu o doamna (mama vitrega) impreuna cu care au construit o casa si au dat nastere surorii mele. De curand a murit ... (vezi toată discuția)
Cu ce cota raman acum? tefil tefil buna ziua dupa decesul tatalui si dupa succesiune mi-a revenit 3/8cota parte din casa ,mamei revenindu-i 5/8 cota parte din casa,acum mama a decedat,mai am ... (vezi toată discuția)
Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu ... Lumi Radu Lumi Radu Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu o doamna care are o fiica din prima casatorie. Au cumparat apartamentul, in care am copilarit ... (vezi toată discuția)