avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat de 3 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat de 3 ani

buna as avea o intrebare am actele expirate si pasaport si buletin de mult timp,acum vreau sa merg in tara sa imi fac buletinul vroiam sa stiu daca trebe sa platesc vreo amenda ,si cat este amenda ?si toate cheltuielile sa imi fac buletinul,?si cat timp trebuie sa astept,ptr ca nu pot sta mult in tara,eu am doar certificatul de nastere nu am alte acte,nici macar alea expirate pentru ca leam pierdut o sa am probleme?o sa reusesc sami fac buletinul? va multumesc anticipat ptr raspuns
Documentul de identitate se elibereaza intr-un termen conditionat de bagajul de activitate al serviciului emitent
Aveti dreptul sa solicitati reprezentantului serviciului urgentarea eliberarii motivat eventual de anumite urgente,calatorii programate,lucru in strainatate,urgente medicale,etc
Nu trebuie sa veniti in tara. Puteti merge la ambasada sau consulat, solicitati un titlu de calatorie si in baza lui faceti o imputernicire unei persoane din tara pentru a solicita si obtine cartea dvs. de identitate. Trimiteti in tara persoanei de contact imputernicirea de la ambasada, titlul de calatorie, pozele, actul pe spatiu si actele de stare civila toate in original. Taxa este de 12 lei, iar amenda este cuprinsa intre 40-80 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte identitate Adrian37 Adrian37 Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Am o urgențã in legãtura cu titlul de calatorie Cocoandrus Cocoandrus Buna!sunt căsătorita in Londra si am un bebe de 3 luni!in Decembrie vrem sa mergem in România doar ca am o nedumerire!pe certificatul de naștere ... (vezi toată discuția)