avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de ...
Discuție deschisă în Executare silită

lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de recuperari creante

buna seara,,as vrea si eu o informatie.....in 2005 luna decembrie am facut un imprumut la o banca pe atunci eram angajata ....totul bine pana in 2009 cand am ramas fara servici,,si nu am mai putut plati rata au ramas din 2009 in jur de 30de milioane lei de atunci sunt amenintata de firmele fantoma de recuperatori atat eu cat si familia mea,mentionez nu am casa nu am masini nu am terenuri nu am nici macar un loc de munca....as vrea sa stiu daca imi poate spune cineva ce mi se poate intampla si cum se poate sfarsi aceasta nesuferita problema!!!???va multumesc!!!:blush2:
Cel mai recent răspuns: ANELLA , utilizator 23:36, 12 Noiembrie 2013
creditul eu l-am facut in 2005,,am platit regulat pana in 2009 creditul era pana in 2010 dar ei au inceput sa ma terorizeze dupa primele trei luni de neplata asta insemnand mai sigur august 2010 f
mi au sunat toate rudele din Romania pe tatal meu il terorizeaza zilnic cu zeci de telefoane saptamanale ,,mentionez ca ca tatal meu nu are nici o vina este un amarat de pensionar si cardiac pe deasupra nu stiu ce pot face,,si cum se va sfarsi aceasta groaznica experienta...problema e ca eu nu am cum sa merg in Romania asa curand.As avea o intrebare in cazul in care ma voi angaja cu contract de munca legal aici in Germania pot avea probleme??
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
da, va pot executa silit printr-un executor de acolo.
nu mai inteleg nimic.....si daca nu ma angajez cu contract legal de munca nu mi pot face nimic....ca si executie aici...eu nu am nimic trecut pe numele meu ce mi pot executa???imi pot face oprire pe salariu,,imi pot face probleme la servici??
Inca nu ati ajuns la executare daca firma de recuperari trage de dvs pt recuperare pe cale amiabila. Daca se ajunge la executare, intai veti fi somata la domiciliul din Romania, iar dvs puteti contesta invocand implinirea termenului de prescriptie.
Daca tot nu vreti sa ajungeti la o intelegere de plata nu va mai lungiti cu ei la tel, invatati-va rudele sa le inchida telefonul.
Nu cred sa ajungeti vreodata sa fiti executata silit pt acest credit.
va multumesc di suflet!!!asa voi face!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Executare silita sofiac sofiac Buna seara Am facut in 2005 un credit de nevoi personale, am platit pana in 2009 cand am intrat in somaj si cum nu am reusit sa scad foarte mult rata cu banca ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit alina_25 alina_25 Persoana i-a in 2004 un credit de 10.000 euro scandenta 2010 din 2006 nu il mai achita primeste tot felulde amenintar dar acea persoana nu are ... (vezi toată discuția)