sint persoana cu handicap si am pensie de urmas.am lupus eritematos sistemic si schizofrenie.in 2013,ianuarie am mers sa semnez niste procuri in favoarea nepotului meu,care fara stirea mea a vindut apartamentul familiar fara stirea mea.ei m-au atras la ei acasa,cu promisiunea sa recuperez datoria la intretinere.apartamentul familiar dupa decesul mamei in 2012,a ramas sorei mele si mie.scoasa din spital,am semnat procuri,si m-am trezit cu casa vinduta.acum locuiesc la sora mea care se comporta urit,chiar m-a batut,nu o data!nu cunosc pretul vinzarii ap.si banii nu mi-au parvenit mie,partea mea,fiind cheltuiti de familia sorei mele!ce pot face?nu sint de acord cu vinzarea,si din conturile lor,am platit o serie de datorii ale mele.notarul unde am semnat procurile,nu imi da pe buletin,copii!deci?
da,intradevar.am dezbatut mostenirea pe apartamentul parintesc dupa decesul tatalui,si acum dupa decesul mamei.nu sint de acord cu pretul,care injumatatit,nu imi asigura posibilitatea sa achizitionez altul.si ma mai tem de faptul ca eu,fiind persoana cu handicap grad 2,curator e sora mea,deci ma tem ptr.siguranta mea financiara,si integritatea mea.spun asta,ptr.ca locuind la ea,a pus stapinire pe veniturile mele,nu am nici un ban in buzunar.nu am libertatea de a locui unde doresc,in oras,pitesti,ci sint tinuta in alta localitate,la tara,sa cresc porci!amreclamat aici la politie.rele tratamente.si nu s-a luat nici o masura!ma simt incurcata de rudenia mea cu sora mea,si ma simt batjocorita si exploatata!am incercat sa ma fac ca nu inteleg,dar ei ma iau drept proasta,cred.vorbind sincer,vreau sa scap de legatura asta si de dovada prostiei si inconstientei mele:procurile si curatela!nu stiu cum ma voi descurca cu tribunalul,daca nu am un ban in buzunar!va multumesc ca sinteti amabila si ma sfatuiti,sint disperata,si m-am saturat sa maninc bataie,si sa fiu leftera!
Recuperare datorie
aser
Am dat imputernicire sorei mele sa vinda casa parinteasca , care era mostenire comuna .Mi-a dat prin notar o chitanta precum ca este datoare catre mine cu ... (vezi toată discuția)